Úvod » Sezóna 2020/2021 » Starší žáci U15

2.kolo: Brodek u Prostějova vs Plumlov&Ptení 1:4 (0:1)

publikováno 07.09.2020

Naše branky: 31. Petr Nepožitek, 48. Adam Sedláček, 54. Ján Kšenzulák, 68. Daniel Moučka.
Sestava: Petr Kučera - Adam Sedláček, Matěj Mikuš, Tomáš Klementa - Ján Kšenzulák, Ondřej Kuba, Daniel Moučka - Petr Nepožitek. Jan Gregor, Tomáš Soldán, Zdeněk Vaněk.

     K druhému zápasu jsme zajížděli k velmi silnému soupeři do Brodku u Prostějova. Ještě večer před zápasem naše sestava činila jen osm hráčů. Nakonec nás odjelo jedenáct.

     Zápas jsme začali velice vlažně. První střela domácích nachytala Aliho v brance v nedbalkách a míč se jen taktak prokutálel mimo branku. Domácí byli více na míči a předváděli kombinační hru. Ta naštěstí končila na kopačkách našich obránců. My jsme hrozili rychlými protiútoky, do kterých nás dostávala hra na jeden či dva doteky. Naší silnou zbraní byly i standartní situace. Po jednom z rohových kopů hlavičkoval Matěj Mikuš mimo. Další rohový kop vedl k brance. Míč před branku, i za cenu málem zlomené nohy, dostal Ján Kšenzulák a Petr Nepožitek prostřelil vše, co mu stálo v cestě a vsítil svůj první gól v sezóně. Gól do šatny se vždycky hodí. Poločas tedy skončil 1:0 v náš prospěch.

     Do druhé poloviny nastoupili domácí velmi aktivně a vyrovnali po rohovém kopu, který bohužel viděl jen neomylný rozhodčí a nikdo jiný. Děkujeme. Zápas byl fyzicky náročný. Po faulu v pokutovém území na Petra Nepožitka se ujal penalty Adam Sedláček, který ji ale napálil jen do břevna. Adam dlouho nesmutnil, jelikož ke skórování jej vyzval domácí brankář a Adam Sedláček nepohrdnul touto šancí a my jsme šli opět do vedení. Brodek se tlačil do útoku a my se snažili využívat díry v obraně. Ondřej Kuba jako obvykle při úniku trefil gólmana, potom ale vysunul Janka Kšenzuláka, který mu ukázal, jak dávat góly. 3:1. Když už se chýlilo ke konci hrací doby, naběhl si na centrovaný rohový kop Daniel Moučka a nekompromisní hlavičkou korunoval naši jízdu svým najetým gólem. Zápas tedy skončil výhrou 4:1.

    "Tak určitě. Kluci na hřišti nechali všechno," ohodnotil výkon týmů trenér.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Bodování
   

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery