Úvod » Sezóna 2020/2021 » Starší žáci U15

9.kolo: Plumlov&Ptení vs Smržice 1:3 (0:0)

publikováno 10.10.2020

Branka: 41. Ján Kšenzulák (17).

 

Sestava: Petr Kučera - Adam Sedláček, Matěj Mikuš, Jiří Blaha - Ondřej Kuba, Ján Kšenzulák, Daniel Moučka - Petr Nepožitek - Matyáš Zatloukal, Jan Blaha, Tomáš Klementa, Nikola Konečná, Jan Gregor, Zdeněk Vaněk.

 

Do zápasu jsme vstoupili velmi vlažně i přesto, že jsme očekávali silnějšího soupeře, který bude hrozit kombinací po zemi. V prvním poločase se toho před oběma brankami mnoho neudálo. Na naší straně vystřelil Petr Nepožitek, ale slabě. O chvíli později jej napodobil Daniel Moučka. Na druhé straně protáhli hostující Petra Kučeru, který s námahou vyrazil těžkou střelu před sebe. Dobíhající útočník hostí naštěstí překopl naši opuštěnou bránu. Na našich kopačkách nebyl klid a kazili jsme i ty nejjednodušší přihrávky a tím se dostávali pod tlak soupeře.

Do druhého poločasu jsme chtěli na soupeře vletět a zaskočit je střelbou. To se nám podařilo. Nejprve se ke střele po zemi dostal Petr Nepožitek, ale k naší smůle trefil jen tyč. Potom se ocitl sám před brankářem po centru Ondry Kuby náš kanonýr Ján Kšenzulák, ale jeho unáhlená střela skončila nad bránou. Z další akce již zapršelo a Janko uklidil míč do soupeřovi brány. 1:0. Hned jsme chtěli zvýšit tento náskok. Bohužel jsme měli smolný den. Utěšená střela Jiřího Blahy skončila na břevně a slabá střela z pěti metrů od Ondry Kuby skončila odkopem hostujícího obránce. Nedáš - dostaneš v tomto případě platilo. U autové čáry fauloval Matěj Mikuš pronikajícího útočníka, následný přímý kop neudržel brankář Petr Kučera a dorážka pro čtyři zcela volné hráče Smržic byla velmi jednoduchá. Neuběhlo ani pět minut a po hloupém faulu našeho brankáře se z penalty nemýlil hostující kanonýr, který svou střelu poslal doprostřed branky. Za dalších pět minut využili hráči Smržic naší chybu v obraně a prohrávali jsme najednou o dvě branky. Po prostřídání se hra trochu oživila, ale ke gólové akci nevedlo ani množství rohů a přímých kopů, při kterých jsme byli velice nedůrazní. 

Před covidovou přestávkou, která bohužel přeruší veškěré soutěže, jsme utrpěli prohru. Zlepšení přihrávek a zakončení bude náš velký úkol pro zapojení do boje o první místo.

Aktualita

Bodování
   

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery